Lavinia Schenkhuizen/Tamara Hillebrandt/ New BFF / Coaches

Coaching met pure, helende universele energie.

We gaan geen pleisters plakken, maar gaan de wonden voorbij om het allermooiste geschenk op te halen: #jezelf. De sluiers die voor de waarheid hangen worden opgelicht en ‘problemen’ verdwijnen als wolken voor de zon.

Wij hebben allemaal onjuiste overtuigingen die in de kindertijd zijn ontwikkeld (niet goed genoeg, machteloos, waardeloos, dom, lui, schuldig, enz.) We besteden ons leven met bewijzen te vinden dat die overtuigingen waar zijn. New BFF brengt je terug naar de kern van die overtuigingen. Het geeft je inzichten en laat je anders kijken naar jezelf en je omgeving. Ervaar de verschuiving van angst naar liefde.

New BFF coaching/ meditatie

Iedereen wil een leven in vrijheid en overvloed. Ben jij er ook klaar mee om een oppervlakkig leven te leiden? Wil jij ook meer diepgang en betekenis aan jouw leven geven? Dit kan alleen als je vrij bent van binnen en inzicht hebt in wie jij nou echt bent. Als je de woorden moeten en willen een andere betekenis wil geven, stop dan met te doen wat je altijd doet. Sta jezelf toe om naar binnen te gaan en de volledige verantwoordelijkheid over jouw leven weer op te pakken. 

Je bent het waard je eigen beste vriend te zijn!

 

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven – jezelf!

Wil je een groeps- of 1 op 1 coaching?