€39,95 

Er zijn veel programma’s over een moeiteloos leven, geluk en overvloed creëren, maar overvloed, geluk en een moeiteloos leven hoef je niet te creëren. Overvloed, geluk en een moeiteloos leven is er al. We hoeven het enkel en alleen maar toe te laten.

Leven vanuit de bron

Dit (online) programma gaat over persoonlijke ont-wikkeling en is bedoeld om je bewust te maken van het feit dat je nog niet in vrijheid leeft. We geven je inzichten in wat jij wel en niet bent.

Zeg JA tegen jezelf! Echt JA! Meen het vanuit het diepst van jouw wezen, met heel je hart en ziel. Alles begint dan in jou en om jou heen te bewegen. Het hele Universum spant samen om jou te helpen, wanneer jij het toestaat en toelaat.

Als je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor alle dingen die in je leven lijken te gebeuren, gebeuren er wonderen.

De reden waarom veel therapie niet werkt, is omdat mensen vaak vast komen te zitten in oude verhalen en maar proberen die te begrijpen waarom iets is gebeurd of waarom het niet is gebeurd.

Met New BFF gaan we het verhaal voorbij. We ontstijgen de verhalen en erkennen dat ze enkel nu een middel zijn en ons niet langer dienen.

Als je iets nieuws in je leven wilt veranderen, zul je jouw denken moeten veranderen.

New BFF heeft geen toverstaf. Wel kunnen we beloven dat wanneer je het programma stap voor stap volgt, jouw leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Dit is de enige discipline die vereist is.

€ 97,- (excl. btw)

Wil jij leren samenwerken met het universum?

Wil jij niks liever dan een leven leiden vanuit passie?

Misschien heb je al een fijne baan en leven, maar heb je toch het gevoel dat er iets ontbreekt…?

Je bent niet de enige. Het is de roep van jouw ziel. Het is een teken dat het tijd is voor nog meer verdieping en betekenis in jouw leven.

New BFF heeft daarom iets heel speciaals voor jou! 

Veel coaches hebben het over manifesteren, maar je hoeft niks te manifesteren. Je hoeft het alleen maar toe te laten. Dit klinkt heel simpel en dat is het ook. Wij gaan je helpen. Jouw ziel weet wat bij jou hoort.

Het is de bedoeling vanuit passie en flow in verbinding met de Bron te leven, je frequentie te verhogen en nooit meer voor minder te gaan.

Wij hebben voor jou een New BFF-pakket: ‘Leven vanuit de Bron’ samengesteld. Welke bestaat uit:

 • Meditaties
 • Video’s
 • Lesmateriaal
 • Verdiepende opdrachten

We helpen je stap voor stap om de leiding te horen en bij jouw essentie te komen.
Met dit pakket krijg je:

 • Inzicht in wie en wat jij wel bent
 • Je maakt contact met jouw ziel en de bron
 • Vrij van angst en schuld
 • Verhoogde frequentie
 • Ervaren van ware overvloed
 • Inzicht in het hoe en waarom dingen gebeuren
 • Overtuigingen vanuit de kern resetten
 • Kun je communiceren met jouw hoger zelf
 • Jouw gift ontdekken
 • Hoe jouw passie en gift te delen met de wereld
 • Leer je onvoorwaardelijk geven en ontvangen
 • Waardevolle tools die je overal en altijd kunt gebruiken

Go All The Way!

Iedereen wil een leven in vrijheid en overvloed. Ben jij er ook klaar mee om een oppervlakkig leven te leiden? Wil jij ook meer diepgang en betekenis aan jouw leven geven? Dit kan alleen als je vrij bent van binnen en inzicht hebt in wie jij nou echt bent.

Je hebt al zoveel gelezen en uitgeprobeerd en toch loop je steeds tegen hetzelfde aan.

Jouw diepste verlangen is een bijdrage te leveren aan deze wereld vanuit liefde en passie.

Om weer écht in verbinding te komen met jou ware zelf dien je los te komen van beperkende overtuigingen. Wanneer de Bron wel moeiteloos door jou heen kan werken, leef je in overvloed op alle vlakken.

HOE? 

Wij doen niet door de volledige verantwoordelijkheid te nemen over alles wat ons schijnbaar lijkt te overkomen. Omdat wij hier zelf en vele anderen die jou zijn voorgegaan zoveel profijt van hebben is dit New BFF-pakket samengesteld. Welke jou helpt om nog meer een leven te leiden vanuit passie, vreugde en overvloed en zo je eigen beste vriend te worden.

Voordelen van online programma’s:

 1. Leer wáár je wilt.
 2. Leer wanneer je wilt.
 3. Leer volledig op eigen tempo.
 4. Goedkoper dan cursus op locatie.
 5. Onbeperkt terugkijken.
 6. Op afstand contact met New BFF.

JIJ BENT HET WAARD!

Geef jezelf het allermooiste cadeau – JEZELF!

Wie gingen je voor?

Ik heb al veel programma’s gedaan, maar jullie gaan echt een stap verder. Ook echt bijzonder hoe ik het kan toepassen in mijn dagelijks leven. _Lisette

Ik ervaar de cursus als erg fijn, incl. de meditaties voor o.a. inspirerend schrijven. Hierdoor heb ik al prachtige boodschappen mogen ontvangen. Dank voor jullie mooie bijdrage. _Marloe

Confronterend, maar o zo waar. Leren mezelf niet afsluiten (verstoppen en klein maken), maar juist rechtop staan. Doodeng, maar zoveel beter. _Ariëtte

Ik voel de Liefde nu letterlijk door mijn lichaam stromen. IK voel een stukje heling wat betreft mijn “chronisch ziekzijn”. _Miriam

Deze cursus komt precies op het juiste moment. Het geeft me steun, vertrouwen en ik heb er werkelijk plezier in. Heel mooi, leuk en leerzaam. _ Peter

Nu met een kleine investering naar een groots leven.

€ 97,- (excl. btw)