New BFF is niet bedacht, maar ontstaan. Wij, Lavinia en Tamara hebben meer dan 12 jaar ervaring in het maken van bewustwordingsprogramma’s op scholen. Hier helpen wij kinderen te verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving d.m.v. theater, safe talks en workshops.

Het mooie aan het werken met kinderen is dat ze puur zijn en een prachtige spiegel voor ons zijn. Dit heeft ons uitgedaagd om dieper binnen onszelf te kijken en verbinding te vinden met onze ware zelf. Deze innerlijke reis heeft ons geleid naar New BFF.

Met New BFF helpen wij nu ook volwassenen anders te kijken en geven we tools om geluk op alle vlakken in jouw leven toe te laten. We hopen dat jij het weer doorgeeft aan de kinderen en de mensen om je heen.

In alles wat wij delen ligt de wijsheid van ‘Een Cursus in Wonderen’ verborgen. Je zult dit dus steeds tegenkomen. Veel mensen vinden de taal die gebruikt wordt lastig. Wij proberen zo zuiver als we kunnen hier een eigen draai aan te geven, zonder te kort te doen aan ‘Een Cursus in Wonderen’.

Wij hebben geen bijbel achtergrond of religieuze opvoeding. Wel is nu God in ons dagelijks leven en heeft het best lang akward gevoeld hier voor uit te komen. Bang voor het oordeel van anderen. Geldt dit ook voor jou? Zie dit dan gelijk als een mooie helingskans.

 ‘Een Cursus in Wonderen’ kwam rond 2000 in the picture. Het werd een haat-liefde verhouding. Toen Tamara een week doorbracht bij Diederik Wolsak was ze 100% om. Intussen Lavinia ook en volgen we beide nog steeds de dagelijkse lessen en kunnen we niet anders dan dit prachtige werk toepassen en delen met de wereld.

We zijn uiteindelijk allemaal op zoek naar hetzelfde: vrijheid en geluk. We proberen van alles om dit te bereiken buiten onszelf, terwijl het heel dichtbij is, namelijk enkel en alleen in Je(zelf). Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven – is jezelf!

Wij wensen jou bij New BFF een reis vol mooie uitzichten en inzichten. Niks gebeurd voor niks. Als je het wilt zien zit overal een verborgen boodschap in, speciaal voor jou. Alles werkt in jouw voordeel, alles! Al lijkt het niet altijd even eerlijk of terecht. We zijn hier om ons te herinneren wie we zijn en we zijn zo prachtig. Laten we de wereld met de gift die in ons zit mooier en leuker maken.

New BFF geeft training, advies en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We organiseren workshops, healing circles, online programma’s en retreats in binnen- en buitenland.

Verlang jij naar een nieuw begin in jouw leven? Meld je dan aan voor een van onze retreats.

Word je eigen beste vriend.

Lavinia en Tamara | New BFF | E-book