Sta jezelf toe om vandaag voor geluk te kiezen.

1-op-1 sessie met Lavinia

Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven – jezelf!

Wie ben ik?

In 1985 ben ik geboren en kreeg ik de naam Lavinia, wat puurheid betekent. En dat is waar ik me in het dagelijks leven het liefst mee bezighoud, om terug te keren naar de essentie, de puurheid. Ik houd van communiceren en de diepte ingaan om vervolgens ‘de poorten te openen’.

Opruimen, schoonmaken en organiseren. Vroeger als klein kind vond ik het al heerlijk om te doen. Was het niet in mijn eigen kamer dan trok ik wel een buffetkast of de keukenkastjes open. Ik hield van overzicht, orde en rust.

Pas later in mijn leven realiseerde ik dat mijn buitenwereld een weerspiegeling was van mijn binnenwereld. Ik was een perfectionist en kon mijn persoonlijke gebeurtenissen – die minder leuk waren – (uiteraard) heel netjes verbergen onder het (net opgeklopte) vloerkleed.

Bewustwording is de eerste stap naar genezing en verandering. Met mijn nieuwsgierige en open blik op het leven begon ik alles op het vloerkleed neer te leggen. Alle leuke, maar vooral de niet leuke ‘dingen’. Een proces naar zelfliefde en bevrijding.

NEWBFF - diensten - 1-op-1 sessie - Lavinia Schenkhuizen

een-op-een sessie:

De buitenwereld weerspiegelt jouw binnenwereld. Met mijn aangeboren helicopterview kan ik je niet alleen bijstaan als life- en opruimcoach, maar zie en voel ik in op je situatie. Stap voor stap gaan voor een opgeruimd (innerlijk) huis.

Mijn Methode van buiten naar binnen

Veel voorkomende problemen: 

Ik vind het heerlijk om mensen te enthousiasmeren, in beweging te brengen, aanmoedigen en aansteken met mijn positiviteit. Een negatieve gedachte ombuigen in een positieve.

Ben jij toe aan nieuw begin? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf. Met mijn helicopterview kan ik je niet alleen bijstaan als coach, maar zie en voel ik in op je situatie.

“Opruimen gaat nooit over je spullen. Opruimen gaat altijd over jou.”

Sta jezelf toe en ga voor de volledige schoonmaak van binnen én buiten! Ik wandel liefdevol een stukje met je mee. We gaan patronen doorbreken; ontdekken wie je bent; ontdekken wat je wilt en zorgen dat je weer in verbinding komt met jezelf en je omgeving. We gaan voor een opgeruimd (innerlijk) huis.

Aanmelden

Let op: deze sessie is live!

Boek nu een sessie en de datum plannen we samen in! Afhankelijk van de beschikbaarheid, maar binnen 2 weken kan je vaak al terecht.

Healing sessie wordt georganiseerd door New BFF en begeleid door Lavinia Schenkhuizen.

NEWBFF - Ons team - over ons - Lavinia Schenkhuizen

Bekijk ook onze andere retreats

Zondag 18-02-24

Healing workshop retreat

Rotterdam
€ 155 excl. 21% BTW

Woensdag 13-12-23

Healing circle retreat

Rotterdam
€ 75 excl. 21% BTW

Plan een afspraak in

1-op-1 sessie met Tamara

Rotterdam
€ 125 excl. 21% BTW

26-01 t/m 28-01 2024

3-daagse healing retreat

Rotterdam
€ 395 excl. 21% BTW

29-05 t/m 02-06 2024

5-daagse healing retreat

Rotterdam
€ 655 excl. 21% BTW