Over NEWBFF

Bevorder je persoonlijke ontwikkeling

Verbinden

Bij NEWBFF delen wij onze passie voor bewustwording met jou. Met meer dan vijftien jaar ervaring op scholen hebben wij duizenden kinderen met Safe Schools geholpen om zich te verbinden met zichzelf en hun omgeving. Maar er was nog iets belangrijks … volwassenen verbinden met hun (innerlijk) kind. Onze eigen innerlijke reis heeft ons onverwachts geleid naar de oprichting van NEWBFF, waar we nu dus ook volwassenen begeleiden in het vinden van ware verbinding en geluk. 

 

een cursus in wonderen

Onze benadering is gebaseerd op de wijsheid van ‘Een Cursus in Wonderen’. Hoewel de taal voor sommige mensen lastig kan zijn, proberen we hier onze eigen draai aan te geven zonder afbreuk te doen aan de kern van ‘Een Cursus in Wonderen’. We hebben geen religieuze achtergrond, maar hebben geleerd dat het Goddelijke in ons dagelijks leven aanwezig is en willen deze boodschap met jou delen. Het doel van Een cursus in wonderen is ontwaken uit de droom van een angstige, afgescheiden wereld en thuiskomen in je ware bewustzijn.

We organiseren workshops, healing circles, online programma’s en retreats in binnen- en buitenland en helpen je ontwaken en zo je eigen beste vriend te worden.

Als je geen liefde ziet, kijk je niet goed

Haal het beste uit jezelf

Bij NEWBFF geloven we dat het leven mooier en leuker kan worden als we ons richten op de cadeaus die in ons zitten. We vinden niets leuker dan jou te helpen deze cadeaus uit te pakken en te gebruiken om het beste uit jezelf te halen.

There is a crack in everything. That’s how the light gets in.’ Leonard Cohen


Ben je klaar voor een reis vol mooie uitzichten en inzichten? Meld je dan nu aan voor een van onze met liefde geïnspireerde tools en activiteiten.