inspiratie

Wij delen graag onze inspirerende content via blogs, e-books, YouTube en onze social media kanalen. Ontdek waardevolle informatie, tips en inzichten om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit het leven te halen. Volg ons en blijf op de hoogte van onze nieuwste updates en inspirerende content!

NEWBFF - blog - Tamara Hillebrandt - ik - en - spierreuma

Ik en spierreuma

Ik en spierreuma: een diagnose die ik dus nooit had verwacht. Ik betreed een wereld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Hoe kan dit gebeuren?

Lees verder »
NEWBFF - Over ons - Community - Samenwerken - Lavinia - Tamara - JPG

Wie ben jij?

Als kleuter was ik goed in Ritmische Gymnastiek en schopte ik het in 1998 tot de Jeugd Olympische Spelen in Moskou. Na 10 jaar topsport was het tijd voor iets nieuws.

Lees verder »

Bekijk onze videos

Duik in onze wereld vol boeiende video’s, waar we inspirerende content delen om je leven naar een hoger niveau te tillen. Abonneer je op ons kanaal en mis geen enkele waardevolle video die je helpt groeien en bloeien!

NEWBFF - assortiment - e-book - in - 6 - stappen - naar - vrijheid

in 6 stappen naar vrijheid

Jouw ‘waarheid’ in een ander licht zien is de sleutel naar zelfbevrijding. Het enige wat je hoeft te creëren is de ruimte om een andere zienswijze toe te laten. Bestel hier jouw E-book voor €9,95,-. 

Dit boek wordt geleverd in het Engels en Nederlands.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws en updates direct in jouw inbox.