Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

1-op-1 sessie met tamara

Ik stem mij af op jouw hoogste frequentie voorbij het lichaam.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Hillebrandt (1971). Mijn jeugd was turbulent, maar juist deze uitdagende periode zowel op het schoolplein als thuis vormde mijn diepe begrip voor de menselijke geest en het belang van innerlijke transformatie. Als gepassioneerd balletdanseres vond ik mijn kracht en vrijheid in het moment van beweging. Een ongeval zette mijn leven op zijn kop en bracht mij nog dieper op het pad van spiritualiteit en bewustwording. Mijn zoektocht leidde me naar talloze opleidingen, seminars en workshops, gericht op bewustwording en ontwikkeling van de innerlijke mens. Ik kwam erachter dat het leven een mindfuck is. Dit resulteerde in de oprichting van Safe Schools in 2008 en NEWBFF in 2020. Een belangrijke stap in mijn reis was mijn kennismaking met “Een Cursus In Wonderen” (ECIW) in 2006, dat mijn begrip van onvoorwaardelijke liefde en eenheid nog verder verdiepte.

Met een gepassioneerde toewijding ben ik vastberaden om een ripple effect teweeg te brengen. Ik geloof met heel mijn hart dat iedereen in staat is om zijn ware potentieel te ontsluiten, Mijn missie is om diegenen die bereid zijn om anders te willen kijken, te begeleiden op hun meest wonderlijke reis om zo je eigen beste vriend te worden.

NEWBFF - diensten - 1-op-1 sessie - Tamara Hillebrandt

een-op-een sessie:

Ik stem mij af op jouw hoogste frequentie voorbij het lichaam. Vanuit deze afstemming kan ik samen met jou en de Bron, de boodschap van de disbalans in jouw lichaam of leven vertalen en helpen transformeren. De een-op-een coaching is inclusief helende, energetische behandeling.

Na een sessie bij mij heb je duidelijkheid gekregen, waarom je keer op keer hier tegen aanloopt.

Door blokkades te doorgronden en op te heffen, bewustwording te creëren kom je los van oude patronen en ontstaat er weer balans. Hierdoor krijg je inzicht in wie je bent en wat je wilt. Je persoonlijke ontwikkeling komt op gang en je zult zien, dat je steeds meer en meer in je eigen kracht komt te staan om een leven te leiden vanuit jouw ware potentie.

Tools

Veel voorkomende problemen: 

Depressie – Trauma – Burn-out – Faalangst – Communicatieproblemen – Boosheid/ woedeaanvallen – Eetprobleem – Moeite met grenzen aangeven – Wat wil ik met mijn toekomst – Overspannen – Negatief zelfbeeld – Spanning/ stress ervaren – Onvrede over eigen functioneren – Onzekerheid – Luiheid – Dom voelen – Alleen voelen – Liefdesverdriet – Verlatingsangst – Bindingsangst – Claustrofobie – AD(H)D – Pesten – Overgevoeligheid.

Aanmelden

Let op: deze sessie is live!

Boek nu een sessie en de datum plannen we samen in! Afhankelijk van de beschikbaarheid, maar binnen 2 weken kan je vaak al terecht.

Healing coaching sessie wordt georganiseerd door New BFF en begeleid door Tamara Hillebrandt.

NEWBFF - Ons team - Over ons - Tamara Hillebrandt

Bekijk ook onze andere retreats

Zondag 18-02-24

Healing workshop retreat

Rotterdam
€ 155 excl. 21% BTW

Woensdag 13-12-23

Healing circle retreat

Rotterdam
€ 75 excl. 21% BTW

Plan een afspraak in

1-op-1 sessie met Lavinia

Rotterdam
€ 125 excl. 21% BTW

26-01 t/m 28-01 2024

3-daagse healing retreat

Rotterdam
€ 395 excl. 21% BTW

29-05 t/m 02-06 2024

5-daagse healing retreat

Rotterdam
€ 655 excl. 21% BTW