New beginnings

Een frisse start maken kan zo bevrijdend voelen! Je hebt een blanco canvas om te schilderen en kunt nu elke kleur en textuur gebruiken die je maar wilt. Wij bij NEWBFF weten precies hoe dat voelt, want we hebben onszelf onlangs helemaal opnieuw uitgevonden. We hebben een nieuwe website, een nieuwe look en feel, nieuwe producten en programma’s en zelfs onze werkruimte heeft een make-over gekregen. Het lijkt bijna alsof we een complete persoonlijkheidstransformatie hebben gehad!

Uit je comfortzone stappen

Of je nu van baan verandert, een verhuizing plant, een nieuwe relatie begint of gewoon op zoek bent naar een frisse start, er zijn altijd nieuwe mogelijkheden om te groeien en te bloeien. Het enige wat je nodig hebt, is de moed om een nieuwe weg in te slaan en de bereidheid om jezelf toe te staan anders te kijken.

Het is confronterend en kan eng zijn om uit je comfortzone te stappen en een nieuw pad te bewandelen. Het lijkt misschien alsof we tegenwoordig meer keuzes hebben dan ooit tevoren, maar eigenlijk is het simpel: je kiest tussen angst en liefde. We hebben allemaal wel eens op de angst-knop gedrukt. Maar als je het echt anders wilt dan moet je de liefde omarmen. Dat klinkt misschien cheesy, maar het is wel waar.

Omarm de liefde

Het doorbreken van oude, hardnekkige overtuigingen is de sleutel tot zelfbevrijding en dat is waar NEWBFF om de hoek komt kijken. Door deel te nemen aan de community van NEWBFF, kun je jezelf openstellen voor nieuwe ervaringen en verbindingen die je helpen transformeren. Het is een geweldige manier om zelfliefde te beoefenen en je eigen #newbff te worden.

Dus als je op zoek bent naar een nieuw begin, laat de angst los en omarm de liefde. Het is niet altijd gemakkelijk om de stap te zetten (wij kunnen het weten) maar het is zeker de moeite waard. Wij zijn er ook meer dan klaar voor. Nieuwe kansen, nieuwe rondes! Laten we samen een nieuw avontuur beginnen en onze transformatie voortzetten. Want weet je, er is geen beter moment om een nieuwe start te maken dan nu!

Een greep uit onze andere blogs

NEWBFF - Blog - Tamara - trauma - en - heling

Trauma en heling

Na de diagnose van PMR realiseerde ik me dat ondanks mijn eerdere inspanningen voor traumaverwerking, vergeving en loslaten, mijn ziekte me dwingt om diepere lagen van afwijzing, schuld en veiligheid te verkennen en te accepteren zonder oordeel.

Lees verder »
NEWBFF - blog - Tamara Hillebrandt - ik - en - spierreuma

Ik en spierreuma

Ik en spierreuma: een diagnose die ik dus nooit had verwacht. Ik betreed een wereld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Hoe kan dit gebeuren?

Lees verder »